Kráva
Anotace: Prvotina, na tu musí být každý hrdý :)
Ráno, hned co vstanu,
napustím si vanu,
podojím svou krávu.
Když vejdu do koupelny,
kleknu a zblednu,
vana mi přetekla,
kráva má utekla.
Honím ji venku,po poli a lesem,
oštěp u chaloupky nalezl jsem.
Oštěp ruka má zahodila,
kráva bolestně zaskučela.
U mrtvé krávy teď sedím,
hlavu do dlaní si hodím.
Soudce šedivé má vlasy,
kolik let napaří mi asi?
Dvacet let na tvrdo,
za to blbý hovado.
Starý soudce v taláru,
odsoudil mne za krávu.
Místo výletu na hory,
půjdu sedět na Bory.
Převezou mně na Mírov,
s Kájínkem tam lámu krov.
Přečteno 665x
Tipy 3
Poslední tipující: Lůca, MARKO, Lioness
Komentáře (4)
Komentujících (4)