Anotace: :-)
Neví, kde mu hlava stojí
volá ji, volá
neodpoví
Koulela se za nosem
k povelu hluchá
K noze...sem
Tak hledá hmatem
Pátrá
Rukama bezmocně
Šátrá
Hlava je však hravá
jazykem mu mává
Pokračuje v úprku
nechce sedět na krku
On je však mužem
na svém místě
vypátrá ji
zcela jistě
Pak učiní nápravu
krk posadí na hlavu