Anotace: ....
Mrtev padl
když uvadl
v jejím květu
Zemřel touhou
za chvíli pouhou
Nedořekl větu
Smrti se vzdal
když si ji bral
Překvapena...byl tu?
Skonal ztopořen
zcela ponořen
schován světu
mnozí si takovouhle smrt přejeme..otázkou je, zda si ji vůbec zasloužíme..
..ale nebuďme sobci..co si s námi počnou vyděšené květonožky ? V rozpacích pak časem počnou ? :-D
27.05.2015 06:28:19 | Frr