Sto dní v Egyptě byl jsem
zvracel jsem,
sto dní vodu jsem nosil.
Sto dní v Egyptě byl jsem
kecal jsem,
Kočárka o pomoc prosil.
Teď však jsem zpět
jak šťasten jsem !
Jsem zdráv, nic mě nebolí
po nocích můžu za městem
s milenkou dovádět v poli.
Běda však !
Lítý nepřítel
Legerský do vazby mě dává,
vyseká mě ven Rejžková
nebo mi zavoní vězeňská káva ?!