Anotace: Přicházej, přežer se, odcházej, poblij se....
Opiju se,
přežeru se,
umyju se
pobliju se.
co přichází
z nesnází?
nevím,
ale co přichází i odchází.
Opiju se z nesnází,
umyju se u hrázi,
když přicházím
a pobliju se
když odcházím.
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?