Žvejká žvejká
hubou hejbe
prý chce přestat
že to nejde?
Nevadí, tak třeba příště
ještě krabku, pytlík
slyšte!
Nekouřím a alkoholu
neholduju
jenom spolu já a žvejka
jdeme stále
neškodím a neustále
…....(po odvykačce)....
najednou víc věcí stíhám
pantem pohnout už se shýbám
pro papírek obal pestrý
ekoduch můj nikdy nespí
bdí a dává pozor dycky
do kabelky lakonicky
sáhnu jen tak po paměti
neodolám a už letí
instinktivně mezi rety
to je lábuž
sladké světy
neznámé a cizí kraje
stačí kousnou a chuť zraje
roste sílí
vulkán blaha
neodolat marná snaha
je to zpátky
svět se směje
a jsem šťastná
žvejka že je