Anotace: Opět hrátky se slovy, práce s jazykem. Znovu všechna slova textu básně počínají na K. (Mohlo by být zařazeno taktéž do sekce "Příroda" - na dvoře hospodářském.)
Každoranně kakofonně
kápo kvočen kropenatých
kyprý kohout kokrhal
„Kykyrý kvá(k) kvok!“
Kačer kroutil krkem (?!)
Krocan kráčel klopotně
konci křídel komíhal
Kočka kradla kuřata
kozel kazil kůzlata
kanec krátil krok
Kdysi klidná koňadra
konipasa klovala
„Katastrofa kardinální!“
kormutlivou kadencí
kázal krásný* kos
(* kněžsky)
Krááááááááása:-) Též skládám písmenkové básně :-) Někdy:-)
20.02.2017 16:53:29 | Tvořilka Lenka
:D dobrý :D
16.02.2017 11:18:30 | Ricarda Haner Lowery
Díky, Ricki! Jsem rád, že sis všimla. - Toho času, co v mezičase uteklo...
20.02.2017 16:50:01 | Juan Francesco de Faro
Dám ti tip za
... Kdysi klidná koňadra
konipasa klovala ...
:))
16.02.2017 11:07:46 | Ragnell