V odpadkovém koši,
hrabali se hoši.
Od rumu dvě láhve,
vyhrabali náhle.
V jedné kapka, v druhé decka,
podívejte na ty děcka!
Očička jim jenom svítí,
jak se snaží ten rum píti.
A hle - čtyři zamotané nohy,
vida jaké mají vlohy!
Až matka ve zřetelném naštvání
od koše je vyhání.
Super! :)
05.12.2017 20:41:58 | LadyUnknown
Krušná bývala opilcova rána. Hrabalo se všude a z popelníků se vybíraly největší vajgly. Ježiš...to bejvaly mejdany!
05.12.2017 10:33:42 | Koblížek