jsem tak žádostiplná
prostá všech počestností
a nestydatou chlípnost neskrývám
přijď můj Triumfátore
a polkni mě, jako Krokodýl
✴✴✴
jenže ouha
je tu něžnej mužík
vyžlátko co furt kuňká
a umí starou belu
Vhouštichvost ustrašenej
Akyšku....já Tě obdivuju...fakt...já tady sedím s emocemi co mne tlučou do zad a všemožně jinam...a pak přijdeš Ty, a je to jakoby mne lil med do bolavých ran....jsi zlato.....**ST**
29.04.2018 13:45:24 | Anděl