Nezhubla jsi ani kilo,
hrozně tě to rozčílilo.
Proti mně se krmíš málo,
což mě celkem rozesmálo,
protože jsem kilo shodil,
aniž bych já běhat chodil.
Mi nedávno řekl kamarád, že se pos... a hned měl kilo dolů. Tak ti nevím...
29.04.2018 23:00:01 | Philogyny1