břečka slov
ve žvanírně na růžku
tekla spolu se zrzavou vodou
po stolech pozemských krás
❇
vy pohanský čubky
vykřikoval starej harmonikář u výčepu
a pokřižoval se než začal hrát
❇
zavalený krásou
ohmataný šenkýřky
chňapali jsme otevřený oheň
koziček v poskoku
a orosený vnadidlem
s pekelnýho žáru
končily naše penízky pro rodinu
ve výstřihu hříšných myšlenek