malej
nevinnej
zmučenej ksichtík
takový ťululum
jako koťátko
ve vyhřátém košíku u kamen
❇
a to se kočandám líbí
prsatá hřmění
co dejchaj k odevzdání
s pocitem
vzájemné bezbrannosti
❇
kocour Luboš
podlamuje kolena
věší jim bulíky do výstřihu
a nakonec i sám sebe
❇
mrouskání táhne
huňatou nocí
svlečenou z kůže
✴✴✴