Do banky nevkládám peníze roky,
neboť mi nedává žádné úroky.
Budoucnost moji řeší jen chlast,
nenechal jsem se letáky zmást.
Vodku si kupuji každičký den,
lepšího na světě vkladu už není.
Jen ta mi nabízí, co zní jako sen,
čtyřicetiprocentní zúročení.