Z půdy děda lyže nese,
babka padá do deprese,
zase jeden nápad hloupý,
na ty děda není skoupý.
Obavám se děda směje,
brzy padá do zavěje,
oklepe se a dál pádí,
vzpomíná si na své mládí.
Z kopce potom vzal to švihem,
bravurně se vyhnul lidem,
jenže konec už se blížil,
zrádný hrbol plán mu zkřížil.
Lyži teď má na dvě půlky,
také neví, kde má hůlky,
kulhá domu, vzdychá těžce,
lyžovat už více nechce,
:-( to se mu vlaSTně ani nedivím :-)), já od tý doby furt cejtím bolavý koleno :-), máš to zábavně milý, Psavečku :-)!
09.02.2019 07:37:42 | Fany