Hledám Chaplinku zn. buřinku mám
.
Jsem podoben cele
tulákovi z němé grotesky
tomu co kope do prdele
obtloustlého hoteliéra
a obtěžuje hostesky
Mám k vypití dost lahví
s černobílým vínem
nežli se vybarvím a pojdu
Pojď půjdeme pokryti stínem
žít spolu v celuloidu
.
.
Přečteno 287x
Tipy 2
Poslední tipující: Aura, šerý
Komentáře (3)
Komentujících (3)