Kolik mám ještě dní?
Všechno je absurdní.
A proč se mi chce žít i nechce?
Už mi to došlo,
zkazil jsem, co šlo.
Ach můj bože, co to mám v lebce?
Zahrabat se rovnou můžu jít.
Pomůže mi snad se převtělit?
Pořád se nechytám
a ve všem plavu a přitom lítám.
Kolik mám ještě dní?
Živote stupidní,
přirovnal bych tě snad k nemoci.
To, co jsem si přál,
jsem už promrhal,
nezbyl ani kámen na srdci.
Namísto slunce vidím jen svůj stín,
k normálním lidem dávno nepatřím.
Pořád se propadám
a samozřejmě vůbec nevím kam.
Já jen vím, že z prdele
do hajzlu
cesta krátká a nenápadná
je,
smůlu mám,
jen neptej se proč
nevím sám.
Pořád se jenom ptáš,
možná mě radši pozvi na guláš.