Tisková reportáž z honby na poetu
.
Účet v kavárně zaplatil básní
povím vám důvěrně jak svět hned zkrásní
- Nadběhněte rýmujícího pomatence
jemuž je slovo rovno mince !
Úvěr v bance doplatil básní
och ta skrytá renesance Nechť trombóny zazní
- Nadežeňte to veršující individum
co slovem tklivým splácí dům !
V zádech usměvaví páni v bílých pláštích
Jaký pech a jaké vylekání
když uprchl jim v souvětích
.
.
Přečteno 283x
Tipy 15
Poslední tipující: Frr, jitoush, Jort, Iva Husárková, Kapka, Marten, vlnka, Amonasr, šerý
Komentáře (4)
Komentujících (3)