Ožralý vepřík
Anotace: co bych měl jako napsat sem, co?
Jsem ožralý
jak zatoulaný vepřík
který za jitřního vánku
vyzobal všechen kmín z dalamánku
Který v té nejhorší opici
vypustil k nebi světlici
Jsem ožralý
jak zatoulaný vepřík
který kvíká kvík, kvík,kvík
který má bachor jak českej pepík
a vkládá za každou frázi vykříčník
Kvík kvík kvík
To je jeho vykřičník
Přečteno 328x
Tipy 5
Poslední tipující: Dominik Plesr, Frr, Lighter, Nata
Komentáře (3)
Komentujících (3)