Děkuju. Čtyřřádkové básničky mě teď baví nejvíc. Problém je, najít téma, něco, co je vtipný a dokáže se to říct na čtyřech řádcích, za pravidel, které hodlám respektovat (kdo čte mé komenty, tak ví). A ač výsledek je ... prdel, dodržet všechny podmínky zase taková prdel není :)))
31.12.2019 11:35:26 | praetorian
To je zase kameňák... řekni mi, proč já se tomu tak směju!
Oceňuju miniatury, zdá se mi, že je to dost těžká disciplína. A tahle je prostě skvělá :-)
31.12.2019 10:30:41 | Pamína