Anotace: ;)
Nikdo už mě neposlouchá,
- mávám, až mě bolí ruka.
„Přestaň! Ruko neposlušná!“
– Asi už je taky hluchá…
Mě taky né, :-D ;-)
05.01.2020 15:30:47 | jenommarie
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?