Kravka
Anotace: Od koho to okoukala?
Viděl jsem dnes mladou krávu,
právě měla v tlamě trávu,
šibalsky vám na mě mrkla,
spokojeně si odfrkla.
Zabučela potom dlouze,
prý podléhá velké touze,
marjánku teď po mě žádá,
mlékem splatí dluh svůj ráda.
Přečteno 269x
Tipy 6
Poslední tipující: Isla, barasoukup, Frr, jenommarie, praetorian
Komentáře (1)
Komentujících (1)