O (hvězdných) válkách
Přijeli do Česka
marťani omylem
přistáli u Tesca
střetli se s debilem
Malinký Čecháček
marťany zahání
pomocí fakáče
a ti jsou nasraní
Netouží po slevách
po čerstvém ovoci
chtějí se po hvězdách
prohánět za noci
Kdyby jim poradil
kde leží Polárka
nemusím tento díl
nadepsat 'O válkách'
Přečteno 261x
Tipy 6
Poslední tipující: Kyška, šerý, jenommarie, m.n. - čas od času
Komentáře (1)
Komentujících (1)