Narvu do svýho panděra
Ve spíži kusy jídla
To je ti ale nádhera
Jím kdyžs mi nenabídla
Svědomím trochu na hraně
Líznu si ještě krému
Tváríš se hodně nasraně
Řítím se do problému
No tak mě po stý setři
Nechci se hádat
Jak se mám v noci šetřit
A nepřecpávat...