Dotázal se slon velblouda:
Pročpak máš prsa na zádech?
Ten s reakcí se neloudá:
snad myslíš si, že já mám pech?
Příště raději šetři dech!
To tobě se tu každej směje.
Tebou být do kouta bych leh.
S pérem uprostřed obličeje.
Krásně jednoduché a zábavné. Okouzlující
18.02.2020 20:36:59 | Roser
Dreamy, tak to je kravovina
Myslíš, že je to moje vina,
o čem si ti dva povídali?
Kdo ti to řekl? To ti lhali.
Též vím, kdo zblbnul dikobrazy.
Nebyl to muž. Až z toho mrazí,
nebyl to nikdo s choboty.
Ja vím, že byla si to ty.
18.02.2020 16:56:53 | praetorian
Tak to tedy „drahý můj“,
lehce si to nemaluj.
Dikobrazům motám hlavy?
Že sis pustil Novy zprávy!?
Já se dneska bavím skvěle,
navazuji vztahy vřelé.
Však ne v říši zvířecí,
neb lákají mě profíci,
co se kontrol nezaleknou,
na rakouských hranicích.
18.02.2020 18:27:02 | Dreamy
Hele, sou to tvoje prachy.
Jistě profík (s dvěma bráchy),
obstastni tě do sytosti.
Tak trochu je ale k zlosti,
že já nabízel to zdarma.
Snaha evidentně marná.
18.02.2020 19:02:43 | praetorian
Chudáci bezbranní, tys tomu dal,
teď se jim celý svět rozchechtal.
Co kdyby chvástal se dikobraz,
že potkal chlápka, jenž "pod vobraz",
vsázet se s ním chtěl bez váhání,
bylo to cosi... "o píchání".
:-))
18.02.2020 16:35:50 | Dreamy