Na velikém
koupališti
Pozornost hned
má se tříští
Sjiždím nohy
antilopí
Snad se děti
neutoupí
Snad mé děti
neutonou
Když se kochám
tou či onou
Někde dělaj
si blbiny
Když se dívám
na bikiny
Vidím plavky
zařezané
Synu možná
slza kane
Připadám si
trochu ztracen
Chce to více
koncentrace
Jak to všechno
jenom zvládnout
Tak si dávám
sprchu chladnou
Pak si zajdem
na zmrzlinku
Těšíme se
na maminku
....vždyť je to tak lidské..../smích/.....Ji.Zkus to naopak dopřát protějšku...
23.02.2020 09:16:40 | jitoush