Chlubil se velbloud dnes na twittru
Že vypil vody hned sto litrů
Přes celý display je jenom šedá
Stejně to hrošici zase nedá
Svěřuje každý den instagramu
Že opět shodila dvě sta gramů
Jelen ten potají za bukem
Bojuje parohy s facebookem
Osli jsou s mobilem spokojení
Krmič jim odstřihl připojení
A tak ty lidi co fotí venku
Dávají alespoň na nástěnku
Starý vůl na tindru odhodlaně
Snaží se ošálit mladé laně
Svěřil se dikobraz dikobrazu
Že viděl satana na obrazu
To mladí šimpanzi na jútúbu
Do kamer všemožně křiví hubu
Myšky se pomocí linkedInu
Dostaly ke kobrám na svačinu
Slonici drželo přes sto chlapů
Když si slon vyměnil na whatsappu
Fotečky chobota s chobotnicí
Třicet jich skončilo v nemocnici
Na stromě páreček starších hejlů
Víc než-li holubům věří mailu
Prasata na sítích mají řeči
Všichni se půjdeme brzo léčit
Žalujem jak kdy kde kdo co tropil
Já to dám potom zas na svůj profil
Přesně popsaný Zoopark
a to je kolikrát opravdu smutné,
zkrátka něco si ponechat,
ne na všechno si člověk zvykne.
..."ST" ;-)
19.03.2020 09:45:23 | jenommarie