Byl prázdný chlebník - v bance vír -
pořádný vír - byl roušky čas.
Prymulův zval ku roušce hlas,
kde obavy naháněl vir.
Ó roušku tu si vždycky nech;
Babišův hlas nám často lhal
a líné ticho prázdných hal
žádá si jenom smutný vzdech...
Jj a úprkem v před :-D ;-)
01.05.2020 11:03:50 | jenommarie
...dík za máchovskou ódu...;-)
01.05.2020 11:01:31 | Marten
už je to jasný, jsi můj oblíbený básník
01.05.2020 08:45:15 | vojtěška
To jsem ještě nikdy nebyl. Je,to pro mě čest, děkuju:)
01.05.2020 10:57:24 | R.K.
paráda
01.05.2020 08:34:23 | vojtěška
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?