Dáven davem dávám vale
Přeplněné magistrále
Nechci se už ráno vracet
Do ofisů korporace
Do frontíček na meníčka
Chci si zahrát na Jeníčka
Nestarat se o to kde jsem
Courat s tebou nocí lesem
Nic mi není do světýlek
Políbím tě na zátylek
Kašlu taky na chaloupky
Když se ti tak ježí chloupky
Neřekneš mi všeho zanech
Položím tě proto na mech
Nejdřív ty mě a pak já tě
Budem se mít na lopatě
Modleme se jenom aby
Nenašly nás ježibaby
Pohádka o Jeníčkovi a Mařence?! Počkej, to jsi nějak popletl ne? Aspoň, já to teda znám trošku jinak.
17.05.2020 23:07:24 | Kyška
...usmívám se nad Tvými šibalskými verši.....jo takováto procházka lesem/smích/,to je paráda.......ale bacha na hlasité projevy.....Ježibabky mají
docela citlivé zvukové "radary".....tak dobré odhlučnění....aby to neskončilo píckou.....Ji./smích/
09.05.2020 22:14:55 | jitoush
:-D já dnes Smolíčka a ty Jeníčka.
Pohádky jsou krásné
a spojit si je se všedním životem
..to je kouzlo nad kouzla.
Tahle se TI povedla
a že pro Marii je,
tak jedna Marie TI za ní, zde děkuje.
Krása:-D ;-) "ST"
09.05.2020 09:11:41 | jenommarie