Pošťák
Dopisy roznáším už léta,
doručit vše je moje meta,
příběhy, jímž se těžko věří,
zažívám u domovních dveří.
Zazvoním, klučík otevře mi,
kouknu se na něj tak ňák k zemi,
s tradiční výzvou mého fochu
ptám se: „Je někdo doma hochu?“
Ten hošík, snad desetiletý,
odklepne popel z cigarety
a pak (pošťák má kůži hroší),
řekne: „Co myslíš listonoši?“
Přečteno 266x
Tipy 21
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, mapato, Marten, Manni3, jenommarie, Neklan, vlnka, Donne, Martinecka23, Vydima27, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)