Šla tak dívka k doktorovi, problémy má intimní
Prý už ji to nebaví, tak volí postup aktivní
Neví oč jde, bojí se nemoci
Doktor však nyní již dokáže pomoci
Člověče nešťastný, to není nemoc
S těmito věcmi vám nemohu pomoct
Neboť jsou normální ve vašem věku
Proč po mně skrze to teď chcete léku?
Možná chci léku,
neboť jsem v breku
Zjistila pravdu
Prokoukla křivdu
Rodiče od mládí mi tvrdili
Že budu princeznou krásnou
To, že jsem chlapečkem mi tajili,
Dokud jste nesdělil mně zprávu jasnou.
Kdofí kolik těch Járů Cimrmanů bylo :-D ;-)
22.05.2020 21:23:19 | jenommarie