Chci podělit se s názorem,
za který asi vyletím.
Do práce chodím s odporem.
A na plat čekám s napětím.
A když se dotknu vedení,
dostanu ránu. Moje vina.
Pára mi došla z prozření,
že všemu vládne elektřina.
Zatím nejlepší jakou jsem od Tebe četla!!! (omlouvám se, zvládla jsem jich zatím asi jen dvacet :-D) Má perfektní náboj! :-))
25.05.2020 16:39:36 | Majda
elektřina nebo pára
energie sílu dává
místo vedení zkus baterie
to ti ruka neuhnije, dobrý #ST# );-)...m
25.05.2020 11:28:17 | mapato
Jseš zkrátka nabitej..od rána do večeřa,
doma bys ušetřil, tak světla.. nezapínat. :-)
Plnou parou v před. "ST"
25.05.2020 09:36:30 | jenommarie
Parádní!
25.05.2020 08:02:21 | Naki