Někdo si práci dá
a město přeskládá
když domů se vracím
Vedla tu ulice
proč stojím v trafice
a navíc zvracím?
Jakápak zahrádka
parkem je to zkratka
dyť já to tu znám!
Ležím vám v rajčatech?
Teda to máte pech
Dík, pujdu už sám!
Kolem hypodromu
blíže je to domů
už cítím koně!
Aspoň jsem měl pocit
Proč jsem se ocit
teď na balkóně!?
Už jsem dost znavený
když vedle své ženy
udělám halí
Teda to jsou zmatky
těším se až zpátky
zase vše dají
Budí mě vánek svěží
Odkdy mám kostel s věží
u sebe doma?
Probírám se a rázem
z lavičky padám na zem
Fakt pěkný kóma!