Němka
Mám německou přítelkyni
pijem spolu vajn,
v posteli mi dává body,
říká mi: „Líb majn.“
Včera to zas na mě přišlo,
tak jsem si k ní hajn,
rozhod jsem se zkusit anál,
že to bude fajn.
Ledva jsem to prvně zkusil,
zakřičela: „najn!“.
Devět? Že jsem takhle dobrej,
neměl jsem ni šajn …
Přečteno 242x
Tipy 11
Poslední tipující: Iva Husárková, Přívoz, Dreamy, Frr, Lighter, Donne, mapato, Tomcat
Komentáře (6)
Komentujících (5)