Motto: Nesuďte druhé podle jejich rodiny.
Děd její seděl za vraždu.
Táta zas za zabití.
Brácha ublížil na zdraví.
Jestli ho někdy chytí,
pak dostane jen podmínku.
Hold s tresty to jde dolů.
A ona? Moje manželka?
Jsme už půl roku spolu,
a ač znám motto nahoře,
nejde se nepokálet,
když zahlídl jsem v ložnici,
sekáček na led válet.
Doufám, že přesná bude tvoje rána,
a já se nedožiju zítřejšího rána.
výborná :-)
15.09.2020 09:40:32 | Pittoresque
skvostný...hezký zbytek nedělní, praetorian...m
30.08.2020 13:29:23 | mapato
skvostny? :))) to si nemyslim, ale prekvapujes, zrovna jsem premyslel, ze se na cas odmlcim :))
30.08.2020 20:37:25 | praetorian