super, zasmáli jsme se kroutíc se v pase, já a moje žena, je teď celá naladěná...že jí tam čumím už od rána, všimla si, až jsem tuhle Tvou říkanku zakrákal jí jako vrána...hezký den, praetorian...m PS: a kamže to jedeš dnes?
27.10.2020 10:32:45 | mapato
Tohle snad zvládá každá lehce,
svést pohled muže tam kam nechce.
Pak jeho pohled v suchu ryby
nejenom jí, prý všem se líbí.
Kdo blízko je toho divadýlka,
trička jsou zrádná,co teprv tílka!!!
:D:D
30.09.2020 09:52:29 | Dreamy
Co se mnou dělá ženská v tílku?
Už nic. Uzený na prkýnku
a okurčička. Kozí rohy.
Však řekl by ti mužský mnohý,
že spíš než žena, to je modla.
A plzeň k tomu. Ta by bodla.
30.09.2020 15:23:27 | praetorian