Jan v rytmu disca
JAN V RYTMU DISCA
Jan chce obdiv Miluny,
tančit však moc neumí.
Hudba až z ní v uších píská.
na parketu v ritmu disca
svíjí se potrhlý Jan,
jako v břiše pobodán.
Či snad pokousán psi je?
Záchvat epilepsie?
Chvíli v stoje, chvíli v kleče,
možná má veliké křeče.
Snad se dotknul vzápětí
vysokého napětí?
Proudy potu z něj tekly,
dohnal ho včel roj vzteklý?
Tanec nezaslouží chválu,
snad dávka ze samopalu
těch pohybů příčinou.
Tančí na hudbu jinou.
Jan není mistrem tance,
chce jen zvýšit své šance
u Miluny, dívky lepé.
Již mu u ní pšenka kvete,
Jana brzy Miluna
připustí si do lůna.
Komentáře (0)