„Poseďte se, tak kam to bude?
Omlouvám se, že tady všude
taxík mi smrdí desinfekcí.
Virus nám dává tvrdou lekci.“
„Děláte správně, dobrý muži.
Kovidu se tak prostor zúží,
v pohodě, netrapte se tím.
Já už pár dnů nic necítím.“
...tak teď už dát jen na modlení,
že desinfekce svou funkci plní :D
14.11.2020 14:29:32 | Emily Říhová