4 MINI
4 MINI
Seděl Karel na míse,
produkoval emise.
------------------------------
Týden v lese ležel Dán,
byl již značně ohlodán.
------------------------------
Napadla mne bestie.
Měl jsem kyj, nebo spíš klacek.
Ona byla bez kyje,
takže dostala pár facek.
------------------------------
Jonáš se se Sofií
nezřízeně opíjí.
Chlastají rum, vodku s džinem,
Sofie ve stavu jiném
měsíců již skoro šest.
Holt komu čest tomu čest.
Přečteno 190x
Tipy 13
Poslední tipující: Kyška, Emily Říhová, mkinka, šerý, Donne, Marten, jenommarie, Frr, Psavec, praetorian, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)