Havran všetečný pták
při letu
přes Karlák
spatřil a následně
i vypil
na kašně rozlitý
Tuzemák
Nebyl, pak
schopen
soustředěného letu,
a tak jeho zobák
narazil na jeřábu
visící hák
Utrpěl, tak
otřes mozku
a byl odvezen
na Bulovku
Teď již
zdravý je
Jen alkohol
už nepije
A hlavně že to s ním dobře dopadlo :)).
19.12.2020 20:45:45 | jenommarie