Prý nemůže být hůř,
když uteče ti žena.
Může. Tak to si kuř!
Jsem bledý jako stěna,
když oknem kouknu ven
a tam předními vrátky,
se šine hrůzný sen
a říká: „Tak jsem zpátky!“
....No víš jak je to....vyhodíš dveřmi a vrátí se zpět oknem..../smích/.....Ji.
21.01.2021 18:38:50 | jitoush