Vypadla mi túdle z voka,
čočka rovnou do potoka,
chvilku honila úhoře,
pak nabrala směr do moře.
Na statku u mého strejce,
upadlo mi jedno vejce.
Hledám, hledám, ach tady je.
Lepra je strašná bestie...
Asi bych měla - vzhledem ke svému věku - vykřiknout "bože, to je dneska mládež".
Ale já se od srdce zasmála. Super!!
10.02.2021 10:59:06 | danaska
Komu se v moři nalepí,
uvidí očima jako ty.
Kdo o tvé vejce zavadí,
řekne:"má druhé, nevadí."
:p
10.02.2021 07:52:22 | Dreamy
Jenže mnohej mužskej bulí,
když má jenom jednu kuli,
neboť ve své mužské pýše,
mluví o dva tóny výše.
10.02.2021 08:28:34 | praetorian