S pocity, které má zrezlá fabka,
(přes rok už nebyl mužskej v ní),
si dnes šla zaběhat aspoň v žabkách,
(chtěla si vzpomenout, jak to zní).
:-)
18.02.2021 09:17:38 | Vivien
Srdečně jsem se zasmála! :-))) Díky.
18.02.2021 08:57:58 | Majda
...i jak to klouže, očividně...:D Ty jsi číslo :D
18.02.2021 07:15:08 | Dreamy
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?