Blondýny – častej objekt fórů.
Zastavil jsem na semaforu,
když náhle rána, sklo se tříští.
Auto mi skončí v kolejišti.
Naštvaně se hned z vozu sápu,
vykřiknu, tak jak mnohý z chlapů,
když vidí škodu velké sumy:
„Slepice jedna, kam to čumíš?“
Dívám se do očí té ženě,
ta na mě koukne rozzuřeně,
vykřikne, čímž mě trochu zmate:
„Ko-ko-ko-komu nadáváte?“