Červená Karkulka jinak
Anotace: Přidávám novou verzi známé pohádky, aneb i alkohol může někdy přinést pozitivní výsledky.
Červená Karkulka vodku si dala,
hodně si nalila potom se smála,
brzy však odpadla, špatná to zpráva,
teď je vám zelená jako ta tráva.
Šaty má špinavé, čepeček ztrácí,
nespadnout na košík, moc jí dá práci,
mladý vlk za smrkem čenich jen krčí,
ožralé nežere, proto pryč frčí.
Přečteno 257x
Tipy 16
Poslední tipující: sovaa, Holis, Kyška, Emily Říhová, Jeněcovevzduchukrásného, jenommarie, Iva Husárková, danaska, Amonasr, mkinka
Komentáře (4)
Komentujících (4)