„Ta operace Jeníku,
je snadná, žádnou paniku,
jistě se pranic nepokazí,
my lékaři jsme, žádní vrazi.“
„Chápu vás, chápu, lékaři,
jistě se všechno podaří,
to zvládla by i bába slepá,
jen jedno: nejsem Jan, jsem Pepa.“
„Vím Josefe, znám jméno vaše,
já si ho v dokumentech našel,
než jsem k vám vstoupil do pokoje.
Jeník je totiž jméno moje.“
to se Ti povedlo, praetorian, takhle blbnout pacienty...ten chudák Josef musel mít strach, že mu uříznou nohu místo vyoperujou mandle...skvělý, a krásný odpoledne ještě...m
23.04.2021 15:51:39 | mapato