Anotace: Jirky máma poslušně, denně dává za šušně
KRKÁ SPODEM
Jirky máma poslušně,
U dálnice na Veveří,
Denně dává za šušně,
A pohádkám stále věří.
Umí triky s vejcovodem,
Zvládne přečíst báseň uchem,
Prdí pusou, krká spodem,
imituje kunu puchem.
Vychodila malotřídku,
Chutnalo jí guláš papat
Hustila ho hnisem z vřídku
Když vyschl tak se šlo šlapat.
Teď otevírá spermabanku,
Bere všechny, hlavně lidi,
Každé ráno čeká v stánku,
Poptávka je ovšem pidi.
“V pondělí jsou všichni řidký”
Nadává a sčítá sumy
Když dojídá z banku zbytky
A vykusuje zaschlý z gumy.
Chodí kadit za sámošku,
Vietnamec to nerad vidí,
Nemá Jarču za kámošku,
Říct se jí to ale stydí.
Život však jí ulít s kosem
Celý život všechno směla,
Pak prd její prošel nosem
Lehla si a zcepeněla.