Oči temný, hlava tklivá
Co já kráva včera pila?
Skončil další flám
A já teď marně přemítám
Kde jsem včera byla?
A na čí zdraví v křoví blila?
A vůbec
Odkud bych měla znát
Toho co mám si dneska brát???
Tak snad ta svatba dopadla nakonec dobře nebo ne? :)
04.07.2021 16:25:24 | Ray Magini