O sysel
Anotace: Vrcholné dílo stupidní nudy na pracovišti! ... Takhle zdegeneruje náš jazyk, když nás někdo konečně pořádně nepropleskne! (Vše berte s rezervou)
Sysel si myslel, že mu visel,
tak sám a bos semena vysel.
Vyzobal je ale kos
a pak zmizel.
Sysel nesnesl to spiknutí,
proto sevřel syslici v obětí.
Sysliční sestra – švagrová
již nocí i dnem
si syslí sliny pod drnem.
Komentáře (1)
Komentujících (1)