Otírám si hubu ... chvilku ještě budu :-)
Otvírám sedmé (určitě poslední) pivko !!
Mě se nezbavíš ...
"NAIVKO !"
A ať s "točeným" do džbánu !
Neloudáš se k ránu !!!
Tak šup šup ...
A ještě k zakousnutí ...
Ve Večerce NĚCO kup .!!.
25.10.2021 12:20:53 | Fialový metal
Jak říká jeden můj známý "Host do domů, hůl do ruky" :D
Ne že bych s tím souhlasila, jen mě to napadlo...
24.10.2021 16:00:32 | Aminta