Dvorek
na něm zorek
bouda řetěz starý strom
Majitel se potácí
dal si pivo po práci
Začlo pršet
pes je v boudě
na pána už nevrčí
Všechno kolem je ted' mokré
bláto a pár papučí
starých děravých
a smr...
Zajímavý popis nejen místních událostí.) ještě by tam mohl majitel psa něco štěkat na okolí.)
23.11.2021 08:23:08 | Constantine